Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρασανάκης: “Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά αφού την έχουν κερδίσει”

Δείτε τι δήλωσε στο Primesport.gr ο Βασίλης Κρασανάκης

Ο ΠΑΟΚρουσώνα φιλοξενείται από τα Δειλινά στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και θέλει να συνεχίσει στις νίκες, ώστε είτε να παραμείνει δίπλα στον ΠΟΑ, είτε να τον προσπεράσει και να πιάσει κορυφή εάν του δοθεί αυτή η δυνατότητα.

Στο παιχνίδι με τα Δειλινά θα δώσουν το παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κρουσώνα καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη για την οποία υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει καθώς υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚρουσώνα, Βασίλη Κρασανάκη, ο οποίος μίλησε στο Primesport.gr για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚρουσώνα:

“Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν για εμάς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Έχουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με την ομάδα των Δειλινών και καλούμαστε να είμαστε σοβαροί και με αγωνιστική ετοιμότητα, παρ’ όλη την απραξία των τελευταίων ημερών και να πάμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να κυνηγήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα!

Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά, την έχουν κερδίσει άλλωστε και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε με το καλό μας πρόσωπο και σε αυτό το παιχνίδι!”