Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρασανάκης: «Όποιος υποτίμησε τον Εργοτέλη το πλήρωσε»

Πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη, μίλησε στο Primesport.gr ο τεχνικός του ΠΑΟΚρουσώνα, Βασίλης Κρασανάκης. 

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» ανέφερε ότι ο Εργοτέλης είναι μια νεανική ομάδα,  η οποία έχει δείξει την δυναμική της και όποιες ομάδες την υποτίμησαν το πλήρωσαν. Επιπλέον ο Βασίλης Κρασανάκης δήλωσε ότι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους έτσι ώστε να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Βρισκόμαστε στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας για εμάς κόντρα σε μία νεανική ομάδα η οποία έχει δείξει τη δυναμική της πλέον. Μία μαχητική ομάδα που συνδυάζει το ταλέντο και το νεανικό αυθορμητισμό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όποιες ομάδες την υποτίμησαν να το πληρώσουν. Εμείς από την άλλη ερχόμαστε από αγωνιστική απραξία μιας και κάναμε το ρεπό μας την προηγούμενη αγωνιστική. Καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας, πάντα με σεβασμό σε οποιονδήποτε αντίπαλο αλλά όπως έχουμε πει εμείς, παίζουμε πάντα για τη νίκη και για αυτήν θα προσπαθήσουμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι».