Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυρίαρχος Αετός Ανωγείων – Πήρε το τρίποντο με πρωταγωνιστή τον Κανταρτζή

Με δύο γκολ του Κανταρτζή έφτασε στο τρίποντο ο Αετός Ανωγείων

Ο Αετός Ανωγείων κυριάρχησε από την αρχή στο ματς με τα Δειλινά και πήρε την νίκη με σκορ 0-2 σε ένα παιχνίδι όπου έκανε φανταστική εμφάνιση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ενώ πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κανταρτζής με δύο γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Αετό Ανωγείων καθώς μόλις στο 3′ “άνοιξε” το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κανταρτζή και σαν να μην έφτανε αυτό τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τα Δειλινά καθώς έμειναν και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Στοιχείου στην φάση του πέναλτι!

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Αγγελή, Κλάδο και Σπαχή, ενώ είχαν και δοκάρι στην κεφαλιά του Αγγελή στο 45′ αλλά δεν βρήκαν άλλο γκολ με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι το σκορ στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο Αετός βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Κανταρτζή και πάλι!

Στο 80′ ο Κανταρτζής είχε την ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ από την άσπρη βούλα, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον εκπληκτικό Αγγελιδάκη, ο οποίος κράτησε χαμηλά το σκορ με αρκετές επεμβάσεις του!

Συνθέσεις:

Δειλινά: Αγγελιδάκης, Στοιχείος, Χριστοφής, Μυρωδιάς, Γιακουμάκης, Καλαφάτης, Χριστοδουλάκης, Δρακονάκης, Ψωμάς, Μανουσάκης, Κουναλάκης (46′ Παναγόπουλος)

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Κονιός Γ., Αμοιρόπουλος, Ζαϊμάκης, Κλάδος Μ., Αγγελής, Κανταρτζής, Οικονομάκης, Σπαχής, Χανιωτάκης, Κλάδος Ζ.