Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόλλησαν στο… μηδέν Αετός Ανωγείων και Παλιανή

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, Αετός Ανωγείων και Παλιανή «κόλλησαν» στο 0-0 για την 14η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο Γάζι και στο δεύτερο παιχνίδι που έλαβε χώρα το Σάββατο για τον 2ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, Αετός Ανωγείων και Παλιανή έμειναν στη «λευκή ισοπαλία», σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αετός Ανωγείων κέρδισε πέναλτι, όμως ο Δρίτσας στην εκτέλεση του έστειλε πολλά μέτρα πάνω από τα δοκάρια τη μπάλα.

Κακό ποιοτικά το ματς, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεκολλήσει από το μηδέν, με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν κάποιο ρίσκο στην εξέλιξη του για να «κλέψουν» το τρίποντο.

Ο Γερομαρκάκης ήταν εκείνος που προσπάθησε να δώσει ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του, όμως η προσπάθεια του βρήκε… τοίχο και συγκεκριμένα στον Κρητικό που απέκρουσε πάνω στη γραμμή στο 84′, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αετός Ανωγείων (Ζαχάρης Νοικοκυράκης): Παγωμένος, Κρητικός, Κονιός, Αμοιρόπουλος, Ζωνάκης, Χανιωτάκης, Αγγέλης, Κανταρτζής, Οικονομάκης, Δρίτσας, Κολιοραδάκης

Παλιανή (Στάθης Κορνάρος): Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης, Σπινθουράκης, Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Μανιαδάκης, Φραγκεδάκης, Κοσμαδάκης, Φουντουλάκης, Κουντούρης, Παντελίδης