Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Κόλλησαν” στο μηδέν Μινωική και Δαμάστα στο “Πανεπιστήμιο”

Χωρίς γκολ και νικητή το Μινωική – Δαμάστα

Δεν είδαμε κάποιο τέρμα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ανάμεσα σε Μινωική και Δαμάστα με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που δεν είχε αρκετές μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στην Δαμάστα με τον Κεφαλογιάννη να κάνει ένα συρτό σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ μόλις στο 3′.

Στο 16′ είχαμε την απάντηση στις ευκαιρίες για την Μινωική με τον Σταυρουλάκη να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κεφαλογιάννης απείλησε εκ νέου για την Δαμάστα με ένα καλό σουτ που επιχείρησε να φεύγει και πάλι άουτ δίπλα από το δοκάρι.

Στο 35′ ο Ρουμελιώτης δοκίμασε να απειλήσει με σουτ, όμως ο Χατζηνικολάου μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 38′ η Μινωική ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Πατσάκη εντός περιοχής με τον διαιτητή της αναμέτρησης να λέει παίζεται.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους με τον Ρουμελιώτη να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει άουτ και έτσι το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δαμάστα μπήκε δυνατά και απείλησε μέσα σε δύο λεπτά δύο φορές με τους Κόκκινο Ν. και Ζερβάκη, όμως και τα δύο σουτ έφυγαν πάνω από τα δοκάρια στο 46′ και στο 47′ αντίστοιχα.

Στο 65′ είδαμε το πρώτο αξιόλογο σουτ των γηπεδούχων στην επανάληψη με τον Πατσάκη να στέλνει την μπάλα πάνω στον Χατζηνικολάου.

Στο 83′ ο Διακάκης έκανε την σέντρα, ο Αποστολάκης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κουρουγκιαβούρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Μινωική με τον Χατζηνικολάου να του λέει “όχι” με τα πόδια.

Στην συνέχεια η Δαμάστα διαμαρτυρήθηκε για ένα οφσάιντ που δόθηκε και έκοψε τετ-α-τετ του Ρουμπάκη χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Συνθέσεις:

Μινωική: Αμπατζής, Ψαράς, Σαραφαλντίν, Τσαμπουράκης, Καραντινάκης (85′ Μπάλλας Α.), Ρουμελιώτης (66′ Κουρουγκιαβούρης), Πατσάκης, Καστελλιανάκης, Σταυρακάκης, Μπάλλας Π.(66′ Περογαμβράκης), Σταυρουλάκης (85′ Ανδρεαδάκης)

Δαμάστα: Χατζηνικολάου, Διακάκης (81′ Οικονομάκης), Πεταλάκης, Φραγκούλης (81′ Κρεμιτσάς), Αποστολάκης, Κόκκινος Ν., Κόκκινος Α., Κατσαρός (81′ Μαυρογιαννάκης), Κόκκινος Ι., Ζερβάκης (81′ Ρουμπάκης), Κεφαλογιάννης (68΄Μηλιαράκης)