Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο Ελλάδος: Κέρδισε τον Λεβαδειακό και πήρε το εισιτήριο για τους “8′ η Νίκη Βόλου (Video)

Η Νίκη Βόλου νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και πήρε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλο προκρίθηκε στα προημιτελικά για έβδομη φορά στην ιστορία της.

Το χρυσό γκολ πρόκρισης για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέτυχε ο Δημήτρης Λίταινας στο 17′ με ωραίο γυριστό σουτ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο πρώτο μέρος και ο Λεβαδειακός πίεσε για την ισοφάριση, έχοντας ευκαιρίες κυρίως με τον Γιαννιώτα με τον Γκαραβέλη να επεμβαίνει σε μια εξ αυτών.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου μπήκε δυνατά και είχε δύο δοκάρια σε τρία λεπτά. Όσο περνούσε η ώρα ο Λεβαδειακός αύξανα την πίεσή του στην προσπάθειά του να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα κατάφερε και το 1-0 παρέμειενε μέχρι το τέλος.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης – Κάσσος, Στίκας (81′ Βουκελάτος), Ανδρέου, Αναστασίου – Κυριακίδης, Πολίτης (68′ Κρητικός), Γαβριηλίδης, Λέο Ριμπέιρο – Τζιώρας (59′ Μπαχανάκ), Λίταινας (68′ Παναγιωτίδης).

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ – Ντεντάκης, Λιάγκας, Τσελεπίδης (69′ Τσάπρας), Βήχος – Νίκας, Μεχία (69′ Συμελίδης) – Γιαννιώτας (82′ Μπελμόντ), Κουάδρα, Λόπεθ – Τσιριγώτης.

Δείτε το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος στη Νίκη Βόλου: