Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά και περιμένει αντίπαλο ο Άρης

Βγάζει την… υποχρέωση και έφυγε για τα ημιτελικά ο Άρης! Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται απόψε (19:00, Cosmote Sport 1,) στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου στη ρεβάνς του υπέρ τους 3-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για τη γηπεδούχο, Νίκη Βόλου, μπορεί να μην υπάρχει κίνητρο, όμως ο προπονητής της Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα, ενόψει και του ματς με την ΑΕΚ Β την Κυριακή (4/2) για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ναα, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός, Κουτσιμπάνας, Μπάλλας, Τζιώρας, Ριμπέιρο, Βουκελάτος.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, έχοντας αποκλείσει την κάτοχο του τροπαίου, ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ με ένα ξέσπασμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ματς όπου σκόραρε δυο τέρματα, ενώ προηγούταν ήδη 1-0 από το πρώτο μέρος.

Ο Έλληνας τεχνικός πρόκειται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, με τον Άρη να έχει ταξιδέψει στον Βόλο με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής τέθηκαν οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Ρόουζ και Ζουλς λόγω τραυματισμών, ενώ, στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν και οι Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρδο, Ρουπ, Ματαρίτα και Κάρλσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:
Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

Πηγή: sport- fm.gr