Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Άνετη πρόκριση για τον Αλμυρό

Έκανε το λάθος και ισοφάρισε η Αγία Βαρβάρα

Ο Αλμυρός επιβεβαίωσε το ρόλο του ακλόνητου φαβορί στο παιχνίδι με την Αγ. Βαρβάρα, της οποίας επικράτησε με 1-7 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μανόλης Σουτζής, προσπάθησε να κάνει όσες αλλαγές μπορούσε, δοκιμάζοντας νέα πρόσωπα, ο Αλμυρός δεν είχε πρόβλημα ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, νικώντας την σαφώς πιο αδύναμη Αγία Βαρβάρα, στον τελευταίο αγώνα για τον γ’ γύρο του θεσμού.

Μόλις στο 12′ οι «ροζ» όπως εμφανίστηκαν σήμερα, φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Κρις Ξενοκτιστιστάκη, που φόρεσε και το περιβραχιόνιο ν’ ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Σχεδόν άμεση η απάντηση του ΑΣΑΒ, με τον Καλομοίρη να βρίσκει το χώρο και τον χρόνο ώστε να φύγει στην κόντρα και με πλασέ να νικήσει τον Γκόγκο για το 1-1 στο 20′.

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του Αλμυρού φέτος, ο Ρέγες ήταν εκείνος που στο 33′ έδωσε ξανά κεφάλι στο σκορ στους Γαζανούς, που ανέκτησαν το προβάδισμα, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Άγγελος Καστελλιανάκης έγραψε το 1-3, νικώντας τον Πελεκανάκη με σουτ από μακρινή απόσταση.

Ο Ρέγες στο 53′ ανέβασε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, τον δείκτη του σκορ στο 1-4, εκμεταλλευόμενος λάθος του Ανδρικάκη, ενώ στο 62′ ήταν η σειρά του νεαρού Ζαννή Τσαγκαράκη να σκοράρει το παρθενικό γκολ του με την φανέλα του Αλμυρού, υποδεχόμενος τη μπάλα μετά από σουτ στο δοκάρι του Ρέγες για το 1-5.

Ο Αγαπάκης που ήρθε από τον πάγκο, με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 1-6 στο 72′, με τον επίσης νεοεισελθόντα Σουρνάκη να πετυχαίνει το 1-7 στο 78′, το οποίο έμεινε με τη λήξη,

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Γιώργος Φιολιτάκης): Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης, Λιδοργινάκης, Κουκλίδης, Ανδρικάκης, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Σαμωνάκης, Σόρρα, Γαρεφαλάκης, Καλομοίρης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Γκόγκος, Τζαγκαράκης, Ξενοκτιστάκης, Βουϊδάσκης, Καστελλιανάκης, Τσαγκαράκης, Κοιλιάρας, Νικολακάκης, Κοκολογιαννάκης, Πακιουφάκης, Ρέγες