Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Άνετη πρόκριση κόντρα στις ελλιπείς Ασίτες για τον Ζαρό

Την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πανηγύρισε ο Ζαρός επικρατώντας των αποδεκατισμένων Ασιτών με 4-0.

Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει των Ασιτών των πολλών απουσιών μεταξύ αυτών και του προπονητή τους, Δημήτρη Χωματά με 4-0 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Ασίτες μπήκαν δυνατά στο ματς, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα με τον Λιανδράκη να αστοχεί σε τετ-α-τετ, όμως η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στον Ζαρό που πέτυχε τέσσερα τέρματα και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.

Το 1-0 για τον Ζαρό πέτυχε ο Βασίλης Ξεκαρδάκης στα μέσα του πρώτου μέρους, ενώ με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κλαπάκης έκανε το 2-0 για τους Μεσαρίτες στο 50′, ενώ στη μία ώρα παιχνιδιού ήταν η σειρά του Λεμονάκη να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για το 3-0 του Ζαρού.

Το “κερασάκι” στην τούρτα για τους νικητές έβαλε ο Ζαχάρης Παπαδοβασιλάκης, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 90′.

Ζαρός (Φάνης Χαλκιαδάκης): Λιουδάκης, Γιατρομανωλάκης, Ζαχαριουδάκης, Κοκορέλιας (70′ Καλεμάκης Γ.), Αλμπαντάκης (60′ Γιατρομανωλάκης Ν.), Σαριδάκης, Λεμονάκης, Λυκούδης (70′ Ζωγραφάκης), Κοτζαδάκης, Κλαπάκης (65′ Παπαδοβασιλάκης), Ξεκαρδάκης

Ασίτες: Πενταράκης, Φαλατάκης, Κοπιδάκης, Αναστασάκης Μ., Λιανδράκης, Παρασύρης, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Κάτελας, Παρασύρης, Μανωλιτσάκης