Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Εντυπωσιακός Ζαρός άφησε εκτός και τον Ποσειδώνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά!

Ανώτερος ο Ζαρός πήρε την πρόκριση στους “8”

Ο Ζαρός έβαλε τρία γκολ, είχε ένα ακυρωθέν τέρμα και πάρα πολλές ακόμη μεγάλες ευκαιρίες και έτσι έφτασε στο τελικό 3-1 κόντρα στον Ποσειδώνα της Α1 ΕΠΣΗ και πήρε την μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά!

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να αγωνίζονται μία κατηγορία παραπάνω από τον Ζαρό, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1 με τον Μαγάκη και έτσι έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο μισάωρο του ματς οι γηπεδούχοι είχαν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Ποσειδώνα χωρίς όμως να βρουν κάποιο τέρμα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 40′ ο Κοτζαδάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Ανδρεαδάκη να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει καταλάθος στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 του Ζαρού που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ζαρός μπήκε με την φόρα του 1-0 και βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Κάτελα στο 55′ με υπέροχο τελείωμα εκτός περιοχής, κρεμώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα αφού είχε περάσει πρώτα με ατομική προσπάθεια τρεις αντιπάλους!

Στο 70′ ο Ποσειδώνας μπήκε εκ νέου στο ματς με τον Μαγάκη με εντυπωσιακό σουτ, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό είδε τον Κοτζαδάκη να δίνει και πάλι διαφορά δύο τερμάτων στον Ζαρό με εύστοχο τελείωμα και να επαναφέρει την “τάξη” για τους γηπεδούχους άμεσα!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ζαρό να επικρατεί με σκορ 3-1 και να συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Συνθέσεις:

Ζαρός: Λιουδάκης, Αλπαντάκης E. (82′ Ζαχαριουδάκης), Κάτελας, Κοκορέλιας, Σαριδάκης Κ., Καπιζιώνης, Κλαπάκης (80′ Γιατρομανωλάκης), Κοτζαδάκης, Λυκούδης (70′ Λεμονάκης), Φραγκιαδουλάκης, Σαριδάκης Ν.

Ποσειδώνας: Βασιλάκης, Ανδρεαδάκης, Κουρλετάκης, Μαυράκης, Παπουτσιδάκης, Σωμαράκης, Μαγάκης, Τζωρμπατζάκης, Μποζατζίδης, Ασλαματζίδης, Καρτσάκης