Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στην επόμενη φάση ο Πήγασος

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Πήγασος

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Πήγασος κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ομόνοιας Καλλιθέας και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με σκορ 2-0.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γκούρτσου και Ζαμπετάκης με την Ομόνοια Καλλιθέας να μην καταφέρνει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο Πήγασος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 9′ άνοιξε το σκορ με τον Γκούρτσου!

Στην συνέχεια η Ομόνοια απείλησε  χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους όμως δεν άλλαξε κάτι με τον Πήγασο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πήγασος κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα του μετά από πολύ όμορφο τελείωμα του Ζαμπετάκη στο 48′!

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με το 2-0 να μένει μέχρι στο τέλος και τον Πήγασο να πανηγυρίζει την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Συνθέσεις:

Πήγασος: Χαλαμπαλάκης, Βασσάλος, Κανταρτζής, Μανδελένης, Σφακιωτάκης, Γκούρτσου, Μανουσάκης, Μπουμπάκης ,Σωμαράκης, Ζαμπετάκης, Πότσι

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης, Δασκαλάκης, Λιακάκης, Σταυράτης, Καραδάκης, Τσομπανάκης, Λουλακάκης, Μπαντούνας, Ντουλάκης, Πουλακάκης, Σαμπροβαλάκης