Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Με υπογραφή του «παλιού»… Παπαδάκη στο 120′ πήρε σπουδαία πρόκριση ο ΠΑΝΟΜ!

Ο ΠΑΝΟΜ πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση στην παράταση κόντρα στον Ρωμανό, επικρατώντας με 2-1 έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον «παλιό» Βασίλη Παπαδάκη που πέτυχε και τα δύο τέρματα του. Κανονική διάρκεια παιχνιδιού 0-0.

Γειτονικό ντέρμπι για ΠΑΝΟΜ και Ρωμανό στα Μάλια για την γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπαδάκη που πέτυχε τα γκολ της ανατροπής στην παράταση στο 101′ και το 120′ καθώς η ομάδα της Ελιάς είχε πάρει το προβάδισμα στο πρώτο λεπτό του έξτρα ημιώρου με πέναλτι του Αρχοντάκη.

Από μία φάση η κάθε ομάδα στο πρώτο μέρος με τον Νικολλί να απειλεί για τον ΠΑΝΟΜ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τον Ζαμίδη να απαντά στις ευκαιρίες για τον Ρωμανό.

Η ομάδα του Μανώλη Κατσούλη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Νικολλί με τον Σφακιανάκη να αρνείται ότι υπήρχε παράβαση στη φάση αυτή στο 33′.

Από στημένη μπάλα ο ΠΑΝΟΜ απείλησε ξανά την εστία του Ρωμανού, με τον Παπαδάκη να εκτελεί και τον Μαυρίδη που είχε προωθηθεί για την φάση να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας πάνω από τα δοκάρια του Σαβουϊδάκη τη μπάλα στο 48′.

Η ομάδα των Μαλίων διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Νικολλί, με τον διαιτητή Σφακιανάκη, να αφήνει και σε αυτή την περίπτωση το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στη συνέχεια ακολούθησε ηρεμία και όση βοήθεια προήλθε από τους πάγκους δεν στάθηκε ικανή, να αποσοβήσει το μοιραίο, δηλαδή οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στο έξτρα ημίωρο της παράτασης.

Στο πρώτο κιόλας λεπτό της παράτασης ο Ρωμανός κέρδισε πέναλτι, με τον Αρχοντάκη που ανέλαβε την εκτέλεση να γράφει το 0-1 από τα 11 βήματα.

Η απάντηση του ΠΑΝΟΜ δεν άργησε να έρθει και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με την ομάδα των Μαλίων να κερδίζει την εσχάτη των ποινών και τον Παπαδάκη να είναι εύστοχος από την “άσπρη” βούλα για το 1-1 στο 101′ ενώ έδειξε την ποιότητα του, εκτελώντας… αλά Πανένκα!

Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα κριθεί στα πέναλτι, ο Παπαδάκης είχε διαφορετική άποψη και με σουτ μέσα από την περιοχή στο 120′ έγραψε το 2-1 για τον ΠΑΝΟΜ, δίνοντας του την πρόκριση για την δ’ φάση του θεσμού εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

ΠΑΝΟΜ (Μανώλη Κατσούλης): Σταματάκης, Σαπουνάκης (85′ Ρούκα), Λυπίτκας (65′ Π. Γκέγκα), Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Τζανάκης, Ξυλούρης, Γκέγκα Α. (65′ Κουσίδης), Νικόλλι, Καφούσης, Φανουράκης (46′ Παπαδάκης)

Ρωμανός (Κώστας Ταβλαδωράκης): Σαβουϊδάκης, Μπαλάφας, Μαυρομάτης, Αρχοντάκης, Νοδαράκης (72′ Ανυφαντάκης), Κουκάκης, Παρτάλης (46′ Παχάκης), Τσιμηνικάκης (72′ Παπαδάκης), Χαλιλάι, Χαλκιαδάκης (58′ Γιακουμάκης), Ζαμίδης (72′ Βιτώρος)