Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πολύ δύσκολη πρόκριση για Ποσειδώνα στα πέναλτι

Γλίτωσε τον αποκλεισμό με buzzer beater και πέρασε στα πέναλτι ο Ποσειδώνας

Ζορίστηκε αρκετά από τον εκπληκτικό Ερμή Ατσαλένιου αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι ο Ποσειδώνας με σκορ 4-5 μετά από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και το 3-3 της παράτασης.

Ο Ερμής Ατσαλένιου άνοιξε το σκορ με τον Μαυρογιάννη στο 29′!

Η απάντηση του Ποσειδώνα ήρθε άμεσα με τον Αποστολάκη με πλασέ στο 33′ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με την φόρα του γκολ τους και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα στο 66′ ο Ποσειδώνας ολοκλήρωσε την ανατροπή με πέναλτι του Μαγάκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ερμή έπαιζε με παίκτη λιγότερο από την μία ώρα παιχνιδιού με την αποβολή του Ψυκάκου παρ’ όλα αυτά τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2 με τον Χατζηκυριάκο.

Μέχρι το 90 δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν άλλαξε κάτι, όμως στο 110′ ο Ερμής έκανε το 3-2 με τον Μαυρογιάννη.

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό έξι λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα, Ροδιτάκης, με τον Βασιλάκη να παίρνει την θέση του κάτω από τα γκολποστ για το πεντάλεπτο που απέμενε και τις δύο ομάδες πλέον να έπαιζαν με τον ίδιο αριθμό ποδοσφαιριστών!

Όμως ο Ποσειδώνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Καρτσάκη στο 120′ έκανε το 3-3 με πλασέ και έτσι οδήγησε με buzzer beater το ματς στα πέναλτι.

Τελικά στα πέναλτι ο Ποσειδώνας ήταν η ομάδα που πέρασε με σκορ 5-4 και συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Τα εύστοχα πέναλτι για τον Ερμή πέτυχαν οι Ρουμπάκης, Σεκέρ, Ξυλικάκης και Βιτσαξάκης, ενώ αστόχησε ο Αδαμάκης

Από την άλλη για τον Ποσειδώνα εκτέλεσαν οι Ανδρεαδάκης, Σωμαράκης, Μαγάκης, Κιουπάκης και Μαυράκης.

Συνθέσεις:

Ερμής Ατσαλένιου: Γιαλαμάς (36′ Μηλολιδάκης), Βεγόπουλος, Ξυλικάκης, Κόσογλου, Βιτσαξάκης, Βρέντζος (78′ Σεκέρ), Μαυρογιάννης, Βαρδάκης (115′ Ρουμπάκης), Χατζηκυριάκος (106′ Δαγκωνάκης), Λυραράκης (59′ Αδαμάκης), Μαυρόκωστας (59′ Ψυκάκος)

Ποσειδώνας: Ροδιτάκης, Αποστολάκης, Μαυράκης, Αποστολάκης (46′ Ασλαμαντζίδης), Βραχασωτάκης, Σαϊτάκης, Κιουπάκης, Μαγάκης (57′ Ανδρεαδάκης), Σμαραγδάκης, Αποστολάκης (115′ Βασιλάκης), Καρτσάκης