Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση για την εκπληκτική Γαρίπα κόντρα στον ΠΟΗ!

Η Γαρίπα επικράτησε 3-2 του ΠΟΗ στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου και πήρε την πρόκριση στην Γ’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Δημήτρη Λουλουδάκη δεν φοβήθηκε την διαφορά μίας κατηγορίας από τον ΠΟΗ και τον πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μετά τη νίκη με 3-2.

Η Γαρίπα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στα μισά του πρώτου μέρους να προηγείται με δύο τέρματα.

Αρχικά στο 20′ ο Τασούδης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ ο Μαυρογιάννης στο 23′ το διπλασίασε.

Ο ΠΟΗ ωστόσο στη συνέχεια πίεσε ώστε να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης και τα κατάφερε με τον Βελίξογλου άθελα του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με το 2-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Ό,τι δεν έγινε σε 35 λεπτά παιχνιδιού στην επανάληψη έγινε από το 80′ μέχρι το 82′, με την Γαρίπα να παίρνει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Γαλανάκη και τον ΠΟΗ να απαντά άμεσα με τον Λυραράκη. για να δώσει χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την Γαρίπα να πανηγυρίσει την πρόκριση στην Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με σκορ 3-2.

Γαρίπα: Χαλαμπαλάκης, Μποζατζίδης, Βελιξόγλου, Ζέρο, Φώτης, Αξιώτης, Ρόσσου, Ζαμπετάκης, Τασούδης, Μαυρογιάννης, Βιτσαξάκης

ΠΟΗ: Αϊβάζης, Κορνελάκης, Γιαννακουδάκης, Σταμπουλός, Ποταμιανάκης, Λιδοργινάκης, Κουκουράκης Κ., Κουκουράκης Ν., Βελίνης