Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση με σφραγίδα Ρογδάκη για τον ΠΑΟΚ στο Καστέλι

Τη νίκη με 3-0 πήρε ο ΠΑΟΚ στο Καστέλι, επί του Δωριέα και παράλληλα την πρόκριση για την δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί στο ζευγάρι με τον Δωριέα και χάρη στα τέρματα των Κουράκη (25′) και Ρογδάκη (38′, 83′) καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Παιχνίδι που μπορούσε να δοκιμάσει πράγματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ήταν αυτό για τον Βασίλη Κρασανάκη, που έδωσε χρόνο σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν αρκετό, έως τώρα και μάλιστα ένας εξ αυτών, ο Ρογδάκης σκόραρε στο 38ο λεπτό γράφοντας το 2-0.

Το σκορ για την ομάδα του Κρουσώνα στο Καστέλι, είχε ανοίξει ο συνήθης ύποπτος Άκης Κουράκης που πέτυχε ένα ακόμη γκολ μέσα στη σεζόν με την συμπλήρωση 25 λεπτών παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 83′ ο Ρογδάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 3-0, βάζοντας την σφραγίδα του στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στην δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Συνολικά τέσσερα δοκάρια για το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη. Στο πρώτο μέρος Γαρεφαλλάκης και Κουράκης και στην επανάληψη Τσατσάκης και Κουράκης σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Ζερβού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΔΩΡΙΕΑΣ (Λυκούργος Παπαδάκης): Ζερβός Ανδριανάκης Βογιαντζάκης Κρητσωτάκης (75′ Δατσέρης) Νικολακάκης Εργαζάκης Μποΐνι Αρίλντο (46′ Τουτουδάκης) Ντραγκίτσι Τζιμπικάκης Αουίντα Πεχυνάκης (75΄ Βλαστός)

ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Λιουδάκης Μαυροειδής (60΄ Κανδηλάκης) Μπορμπουδάκης Σηφάκης, Στεφανάκης (46΄ Τριάντης), Φραγκούλης Παπαδιός Ρογδάκης Τσατσάκης Γαρεφαλλάκης (46΄ Τσατσάκης) Κουράκης