Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Δεληκώστας: “Δεν κρατάμε κάτι από το ματς με τον ΠΑΟΚ , κοιτάμε τον Μίλωνα” (Video)

Ο ΟΦΗ παίζοντας χωρίς τον τραυματία Γιώργο Τζιουμάκα (χρέη διαγώνιου εκτέλεσε ο Νίκος Γκονας) , ηττήθηκε με 3-0 απο τον πολύ ισχυρο ΠΑΟΚ στην Πυλαία και πλέον στρέφει την προσοχή του, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Μίλωνα, που θα γίνει την Κυριακή (12/2, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

“Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πλέον εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον Μίλωνα. Στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς” ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας.

Ενώ ο λίμπερο του ΟΦΗ, Θοδωρής Τσαδήμας, τόνισε ότι το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Μίλωνα, ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και ευελπιστώ να έχουμε μαζί μας τον Τζιουμάκα που μας δίνει μεγάλο αβαντάζ. Συγχαρητήρια στον Γκόνα που σήμερα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε αίσιο τέλος».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Δεληκώστας τόνισε ότι «είτε με τον Τζιουμάκα είτε χωρίς ένας αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος. Κυνηγάει το πρωτάθλημα και όλους τους τίτλους. Ο Γκόνας προπονείται τους τελευταίους 4 μήνες ως κεντρικός και σήμερα έπαιξε διαγώνιος. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος”

Ο Τσαδήμας με τη σειρά του, ανέφερε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, πως «γνωρίζαμε εξαρχής ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Ήρθαμε με σκοπό να δουλέψωουμε κάποιες προσαρμογές που δουλεύουμε. Δεν μπορέσαμε να γεμίσουμε τα σετ και έτσι ήρθε μία δίκαιη επικράτηση του Π.Α.Ο.Κ.”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ: