Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Ταβλαδωράκης: «Μας αφήνει μία πίκρα που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Κώστας Ταβλαδωράκης δήλωσε στο Primesport.gr πως ο Ρωμανός θα μπορούσε, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, να είχε πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον ΠΟΑ.

Για την “λευκή” ισοπαλία με τον ΠΟΑ εντός έδρας μίλησε στο Primesport.gr ο προπονητής του Ρωμανού, ο οποίος στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει το απόλυτο από την αναμέτρηση, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια στους παίκτες του και ευχές για περαστικά στον επιθετικό των “πρασίνων” Φώτη Καϊμακαμούδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κ. Ταβλαδωράκης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το τρίτο μέσα σε μια βδομάδα απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Εμείς μετά την ήττα της Τετάρτης θέλαμε να αντιδράσουμε. Διαβάσαμε το ματς αρκετά καλά και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, είχαμε μια πολύ καλή εικόνα που αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια να παίρναμε τους 3 βαθμούς κι αυτό μας αφήνει μια πίκρα. Παρόλα αυτά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εικόνα και την προσπάθεια κ συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Τέλος να ευχηθώ περαστικά στον Φώτη Καϊμακαμούδη και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!!»