Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Ψαρράς: «Αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Ο Κώστας Ψαρράς μίλησε στο Primesport.gr  ενόψει του ημιτελικού με τον Πόρο στο γήπεδο των Μοιρών.

Σε ρυθμούς Final 4 κινείται ο Γιούχτας, ο οποίος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου, έχει στόχο να κάνει το double πριν ριχτεί στη μάχη των μπαράζ ανόδου της Super League 2.

Ο Κώστας Ψαρράς μιλώντας στο Primesport.gr, αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο, τον Πόρο τονίζοντας πως ήταν από τις ομάδες που δυσκόλεψαν περισσότερο τον Γιούχτα στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά κατέστησε σαφές πως οποιοσδήποτε βρεθεί απέναντι στους “πράσινους” δεν αποτελεί φόβητρο, αν και εφόσον εκείνοι παρουσιάσουν το πρόσωπο που έχουν δείξει τη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός πολυθεσίτης των πρωταθλητών του 5ου Ομίλου μίλησε και για τον στόχο της ανόδου στην Super League 2, υποστηρίζοντας πως όλα όσα έχει επιτύχει αυτή η ομάδα, τα κατάφερε σαν μία οικογένεια και θα συνεχίσει να πορεύεται κατά αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να φέρει τον σύλλογο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Το ότι έχουμε φτάσει ως εδώ, διεκδικώντας και τον δεύτερο στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς, θεωρώ ότι λέει πολλά για τις ικανότητες και την ψυχή αυτής της ομάδας. Σαν οικογένεια φτάσαμε εδώ και σαν οικογένεια θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε το διάστημα που απέμεινε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Βλέπουμε στην ομάδα ότι οι κόποι που έχουμε ρίξει από την αρχή της χρονιάς, έχουν ανταμειφθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ωστόσο μένει ένα βήμα, το μεγαλύτερο προκειμένου να πανηγυρίσουμε ακόμη περισσότερο τη μεγάλη αυτή επιτυχία για την ομάδα, το χωριό των Αρχανών και για εμάς τους ίδιους, με την άνοδο του Γιούχτα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πριν από τα μπαράζ ανόδου, έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη τίτλο τον οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε, αρχής γενομένης από τον αυριανό ημιτελικό με τον Πόρο, μία πολύ καλή ομάδα, η οποία δυστυχώς δεν θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν στις εθνικές κατηγορίες. Μπορώ να πω ότι ήταν από τις ομάδες που μας δυσκόλεψαν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής και οφείλουμε να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Είμαι σίγουρος ότι αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που έχουμε δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δεν έχουμε να φοβηθούμε οποιαδήποτε ομάδα, βρεθεί απέναντι μας.»