Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Ψυρρόπουλος: «Η βαθμολογική μας θέση απαιτεί νίκη με Αλμυρό»

Δύο απουσίες και έναν αμφίβολο είδε στο μπλοκάκι του ο Κώστας Ψυρόπουλος για την αναμέτρηση με τον Αλμυρό, που θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το παιχνίδι αυτό υπενθυμίζεται πώς έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω απαγορευτικού, όμως αύριο 17/1, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Γάγος και Γαϊτάνης έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νέρες, ο οποίος είχε αποκομίσει τραυματισμό από το ματς με την Προοδευτική.

Ο κόουτς της ομάδας του Ταύρου μίλησε στο PrimeSport για τον επικείμενο αγώνα, λέγοντας πώς η βαθμολογική θέση του Φωστήρα, απαιτεί νίκη:

«Δύσκολο παιχνίδι με καλή ομάδα που έχει μόλις τρεις ήττες! Πρόκειται για έμπειρο σύνολο, απ’ όσο έχω δει στα παιχνίδια που παρακολούθησα. Έκανε πολύ καλή νίκη με το Χαϊδάρι.

Από κει και πέρα η δική μας βαθμολογική θέση απαιτεί να πάρουμε τη νίκη και αυτή θα είναι η επιδίωξή μας. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε ανάγκη τους βαθμούς.

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, που δεν μας αφήνει μόνους και ήταν στήριγμά μας και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αύριο είναι καθημερινή αλλά τους περιμένουμε δίπλα μας και πάλι, στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε. Η παρουσία του είναι σημαντική για εμάς.»