Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ15 ΟΦΗ: Εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε εντός έδρας η Κ15 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, σε αναμέτρηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Η Κρητική ομάδα είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 25ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία των Αντωνακάκη και Λυγεράκη, ο τελευταίος πλάσαρε εντός περιοχής όμως ο Αβράμης απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34’, με τον Μανταζέλη, με τον ΟΦΗ να χάνει άλλη μια σημαντική ευκαιρία μόλις τρία λεπτά αργότερα. Ο Γαλανός με ωραία ατομική προσπάθεια έφτασε στην περιοχή, όμως τον σταμάτησε ο Αργειτάκης πριν προλάβει να πλασάρει.

Στο 75ο λεπτό, μετά από πάσα του Λυγεράκη, ο Κοντόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να έχει απάντηση και το 0-1 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Γαλανός, Χέιλυ, Κοζυράκης, Καινουριάκης, Πετούσης, Μάρα (40’ Χνάρης), Λυγεράκης, Αντωνακάκης (70’ Κασσαπάκης), Ασμαριανάκης (70’ Κοντόπουλος), Ντρεϊάι (60’ Ματθαιάκης).