Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ19: Ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη του Άρη στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Ο ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήταν στο 22ο λεπτό, με τον Φανουράκη να επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Φαϊτάκη δέκα λεπτά αργότερα. Στο 38′ ο Φαϊτάκης έκανε τη σέντρα για τον Φανουράκη μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 46′ με τον Καραμανλή, ενώ στο 69′ ο Χατζόπουλος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία στο 90+1′. Ο Ζαχαριουδάκης σούταρε εκτός περιοχής, ο Karaj έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον Τακάκη στην μικρή περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε και πάλι απάντηση.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Βασιλάκης με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στο 90+3′ ο Φανουράκης έστειλε την μπάλα εκτός εστίας, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καρανδινός, Μπλίντο (81′ Τσερεβελάκης), Χνάρης, Χότζα (82′ Βασιλάκης), Ζαχαριουδάκης, Κουτεντάκης, Αδαμάκης (82′ Τακάκης), Πιστικός (68′ Μερκούρης), Φαϊτάκης (68′ Σταυρόπουλος), Φανουράκης.