Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λίμνη του Διγενή: Ένας επίγειος παράδεισος απόλαυσης, φαγητού και φύσης (Photos)

Ένας επίγειος παράδεισος στους πρόποδες του Ψηλορείτη, σας περιμένει να τον ανακαλύψετε και ταυτόχρονα να γευτείτε πεντανόστιμα πιάτα, σε υπέροχη θέα.

Συνδυάζοντας ένα ειδυλλιακό τοπίο με υπέροχο φαγητό και βόλτα στη φύση η «Λίμνη του Διγενή» στην Γέργερη, είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Γέργερη αποτελεί ιδανικό προορισμό για σύντομες αποδράσεις στην ύπαιθρο, ειδικά για εκείνους που αγαπούν να εξερευνούν επίγειους παραδείσους σε απόσταση αναπνοής από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αυτό το γεγονός έλαβαν υπόψιν τους και οι δύο ιδιοκτήτες της «Λίμνης του Διγενή», Γιάννης Μανιαδάκης και Νίκος Ζερβακάκης, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν αυτό που έλειπε στην περιοχή, μία επιλογή στην εστίαση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Έναν χώρο στον οποίο ο καθένας, είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι θα μπορέσει να περάσει όμορφες και αξέχαστες, οικογενειακές ή φιλικές στιγμές, βλέποντας ιδίοις όμμασι τις ομορφιές που προσφέρει ο τόπος.

Ιδανικός προορισμός για όλους, σε προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση, ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι άπαντες από την εμπειρία, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.