Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασαν και από την έδρα του Λίντο με Καναβάκη οι Νέοι Αλμυρού!

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους Νέους Αλμυρού

Το πέμπτο τους συνεχόμενο τρίποντο πανηγύρισαν οι Νέοι Αλμυρού, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 0-1 του Λίντο εκτός έδρας χάρις στο γκολ του Καναβάκη μόλις στο 5′!

Με αυτή τους την επικράτηση ξεφεύγουν στο +4 από τον σημερινό τους αντίπαλο και πλησιάζουν την τετράδα σε απόσταση αναπνοής!

Από την άλλη το Λίντο δεν κατάφερε να κάνει κάποια από τις ευκαιρίες του γκολ και έτσι δεν πήρε κάτι από την αναμέτρηση.

Στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο ματς, οι Νέοι Αλμυρού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Καρτάκης σέντραρε και ο Καναβάκης που βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό!

Το παιχνίδι στην συνέχεια βρήκε το Λίντο να προσπαθεί να ισοφαρίσει, δημιουργώντας προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Παγωμένου, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα, μέχρι να φτάσουμε στο 35ο λεπτό, όταν ο Κομνηνός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση με άδειο τέρμα, αλλά πλάσαρε άουτ!

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, οι Νέοι Αλμυρού βρέθηκαν κοντά στο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως ο τερματοφύλακας του Λίντο νίκησε τον Επιτροπάκη.

Το δεύτερο μέρος, βρήκε την ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ και να αντισταθεί στην πίεση του Λίντο, κάτι που εντέλει κατάφερε με επιτυχία, με τους νεαρούς «Οράνιε» να παίρνουν μία μεγάλη νίκη για την συνέχεια.

Οι συνθέσεις:

Λίντο (Δ. Χριστοφής): Καργάκης, Κατσαρός, Διακάκης, Κάββαλος, Μπουρδάκης, Αδαμάκης, Ανδριαδάκης, Κομνηνός, Κώττας, Μαυρής, Καρκανάκης

Νέοι Αλμυρού (Λ. Τιτομιχελάκης): Παγωμένος, Στρατάκης, Αρβανίτης, Τσικανδυλάκης, Παρασκάκης, Δάλλας, Κοκολογιαννάκης, Μποάνγκα, Καρτάκης, Επιτροπάκης, Καναβάκης