Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαδουκάκης: «Τα παιδιά έδειξαν πίστη στο πλάνο μας – Πολύ σημαντική νίκη για τον στόχο μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη στο Βενεράτο απέναντι στην Παλιανή, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Αετού Ανωγείων Παναγιώτης Λαδουκάκης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αετού τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν πίστη στο πλάνο και κατάφεραν να πετύχουν μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας αλλά και του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση των παιδιών. Είχαν πίστη στο πλάνο μας. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία έμπειρη ομάδα με παίκτες επικίνδυνους, όταν βρεθούν κοντά στην περιοχή μας.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη επικινδυνότητα και αν χάναμε λίγο τον έλεγχο θα υπήρχε πρόβλημα. Οι γραμμές μας ήταν κοντά, τα μαρκαρίσματα σωστά και δεν αφήναμε περιθώρια στον αντίπαλο, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να σκοράρουμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Λευτέρη Κεφαλογιάννη στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και στα πρώτα λεπτά πετύχαμε και δεύτερο γκολ με τον Γιώργο Κονιό. Προσπαθήσαμε να κλειδώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο τέρμα αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι στο τέλος του παιχνιδιού ο Καλομοίρης σκόραρε σε μία φάση αδράνειας της ομάδας μας, το οποίο όμως γκολ δεν μας στοίχησε και πανηγυρίσαμε μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια και τον προς τον στόχο μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Παλιανής για την φιλοξενία και της ευχόμαστε γρήγορα να καλύψει το κενό του προπονητή της με έναν ίδιο αξιόλογο του προηγούμενου»