Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαδουκάκης: «Όλα έχουν να κάνουν με την ψυχολογία των παικτών – Πάμε για την 2η νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο προπονητής του Αετού Ανωγείων Παναγιώτης Λαδουκάκης, με την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του από την ημέρα που ανέλαβε εκείνος την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. 

Ο νεαρός κόουτς μιλώντας στο Primesport.gr αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του αποκτούν ψυχολογία και καταλαβαίνουν σιγά-σιγά τον τρόπο που επιθυμεί ο ίδιος να παίζουν, ενώ για το ματς της Κυριακής κόντρα στα Κανάρια υπογράμμισε ότι χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους για να πετύχουν την δεύτερη τους νίκη. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κρητικός και ο στρατευμένος Μπαγκέρης, ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του Ευριπίδη Δραμουντάνη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η συμμετοχή τους στις προπονήσεις είναι ενθαρρυντικές ενδείξεις για το μέλλον της ομάδας. Υπάρχει πολύ όρεξη από όλους ειδικότερα μετά από τα δυο τελευταία παιχνίδια, που κατάφεραν να αποκομίσουν θετικά αποτελέσματα από δυο δυνατούς αντιπάλους. Όλα έχουν να κάνουν με την ψυχολογία των παικτών και να καταλάβουν τον τρόπο που θέλω να παίζουμε ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στα Κανάρια, δεν θα έχουμε διαφορά στο παιχνίδι μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μία δυνατή έδρα, όπου με τον κόσμο δίπλα μας θα πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο εκτός από τη νίκη και να κάνουμε μία νέα αρχή στο δεύτερο γύρο, μαζί με τις προσθήκες που είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να γίνει ο 12ος παίκτης και μαζί να πανηγυρίσουμε την δεύτερη νίκη».