Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαμία- ΠΑΟΚ 1-1: Πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους γλίτωσε την ήττα στο 110΄ο ΠΑΟΚ

Η Λαμία έστησε μπλόκο στον ΠΑΟΚ, αγγίζοντας το τρίποντο στο Αθανάσιος Διάκος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45+4′ με τον Σλίβκα και ο Σβαμπ έσωσε τον βαθμό στο 90+10′ (1-1), αλλά έχασε έδαφος για τη μάχη του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το πλήγμα λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Σιμόν ταλαιπώρησε τον Κωνσταντέλια και γέμισε από τα δεξιά. Ο Μάλτσι έστρωσε με το στήθος στον Σλίβκα και αυτός με ωραίο τελείωμα με τη μια έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διασπάσει την καλά οχυρωμένη και πολυπρόσωπη, αλλά είχε λίγες καλές φάσεις. Στο 90+10′ κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό με τον Σβαμπ. Ο Ντεσπόντοφ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αυστριακός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Ο Δικέφαλος παρέμεινε τρίτος με 68 βαθμούς και κινδυνεύει πλέον να πέσει τέταρτος, ενώ φυσικά εκκρεμεί το ντέρμπι στην έδρα του με τον Ολυμπιακό. Η Λαμία ανέβηκε στους 35, αλλά η έκτη θέση έχει κλειδώσει γι’ αυτήν.

 

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46′ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76′ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (76′ Λέικ), Κοντονίκος (69′ Τόσιτς), Σλίβκα (86′ λ. τρ.Τερεζίου), Μάλτσι.

 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (70′ Γιόνι), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (57′ Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ (75′ Μουργκ), Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (57′ Τάισον), Σαμάτα (57’Τόμας).