Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Λευκή» μοιρασιά για ΑΕΚατσαμπά και Ποσειδώνα

Δεν είχε νικητή αλλά ούτε γκολ η αναμέτρηση στο γήπεδο Πανεπιστημίου-Περιφέρειας, όπου η ΑΕΚ «Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική» υποδέχθηκε τον Ποσειδώνα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, με τους «κιτρινόμαυρους» να συμπληρώνουν την 8η φετινή τους ισοπαλία ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν 4ο ματς που πήραν 1 βαθμό. 

Όσον αφορά το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, φάσεις υπήρχαν αλλά κυρίως πήγε στην δύναμη και τις μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Νικολάου Χρ. ενώ υπήρξε και ένα ακυρωθέν γκολ του ίδιου παίκτη, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Ο Ποσειδώνας είχε δοκάρι στο 35′ με τον Καουκάκη, ενώ απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πλατοκούκη και τον Καουκάκη. Φάσεις είχαν οι γηπεδούχοι με τους Φρρόκου και Βαρδονικολάκη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΚατσαμπά (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Μήτρου, Ντελία, Μουρτζάκης, Καραφωτιάς, Νικολάου Χρ., Φρρόκου, Μανουσάκης (82′ Βαρδονικολάκης Π.), Τάγγινης (72′ Ζούζουλας), Νικολάου Π., Μπέγκα, Δάσκος (79′ Καραφωτιάς Τ.)

Ποσειδώνας (Νίκος Σουτζής): Κασαπάκης, Βερούσι, Καπιζιώνης (65′ Συμιανάκης), Παππάς, Νικηφόρος (75′ λ.τρ. Ντελάκης), Κοζυράκης, Πλατοκούκης, Ασλαμαντζίδης, Θεοδωράκης (87′ Δρίτσας), Καουκάκης, Μαραθιανός