Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λουίζ Φελίπε: Ένας «φονιάς» που γνωρίζαμε και πραγματικά μας έλειψε!

Το τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο… πάνω-κάτω το γνωρίζαμε από την περσινή του θητεία στο Ηράκλειο με τους αριθμούς του να μιλάνε από μόνοι τους (13 συμμ. 8 γκολ), ωστόσο η αλήθεια είναι ότι είχε λείψει πάρα πολύ από το να τον δούμε ξανά να βρίσκει δίχτυα φορώντας τα «ασπρόμαυρα»!

Βλέποντας για μεγάλο χρονικό διάστημα μία ομάδα να «πονάει» σε αυτή την θέση που από το καλοκαίρι έψαχνε και δεν έπαιρνε επιθετικό με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του Λουίζ Φελίπε. Ο ίδιος είχε δοθεί δανεικός από την Σπόρντινγκ Λισαβόνας στην Ιαπωνική Tokyo FC και ο ΟΦΗ έμεινε ουσιαστικά άδεια χέρια. 

Ο πρώτος επιθετικός που ήρθε το καλοκαίρι ήταν ο Νούα Ντίκο, ο οποίος αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό το τελευταίο δίμηνο με τα τρία γκολ που έχει σημειώσει (2 γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και 1 γκολ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό). Ο Γκερέρο ναι μεν ήταν μία ποιοτική λύση που ωστόσο δεν βοήθησε την Κρητική ομάδα στο πρόβλημα του σκοραρίσματος, ενώ ο Ντουρμισάι επίσης δεν φάνηκε να είναι αξιόπιστη λύση στα φορ, έχοντας παράλληλα και αρκετά θέματα τραυματισμών. 

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος ήρθε λοιπόν για να θυμίσει στον κόσμο του ΟΦΗ, ότι η δουλειά του είναι αυτή! Να στέλνει δηλαδή την μπάλα στα δίχτυα και ξέρει να το κάνει πολύ εύκολα μάλιστα. Βλέποντας στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να του δίνεται η ευκαιρία, σε λιγότερο από δέκα λεπτά παιχνιδιού και εκείνος με ένα απλό τελείωμα να την στέλνει στα δίχτυα, ασχέτως ότι το γκολ δεν μέτρησε λόγω εκατοστών που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Το ίδιο και στο χθεσινό ματς στην Λαμία, όπου προειδοποίησε με το που μπήκε (στο 75 πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή0, έχοντας σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με τον Σαράνοφ να αποκρούει και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και λίγο αργότερα από την ασσίστ του Τοράρινσον, με ένα συρτό πλασέ την έστειλε εκεί που έπρεπε κάνοντας το 0-4. 

Αυτή του η απλότητα, ήταν που είχε λείψει στον κόσμο του ΟΦΗ και που δίνει ελπίδες ότι θα δούμε κάτι ακόμα καλύτερο στην συνέχεια, ασχέτως αν η ομάδα δεν προλαβαίνει να μπει στα play off!

Όσο για τους λάτρεις των αριθμών… πλέον ο Βραζιλιανός απαριθμεί 15 συμμετοχές και 9 γκολ με τα «ασπρόμαυρα» και μένει να δούμε το που μπορεί να φτάσει!