Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λουλουδάκης: “Δεχτήκαμε δύο αστεία γκολ με Λίντο – Συνεχίζουμε πλέον στο μοναδικό μας στόχο”

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Λουλουδάκη για το ματς με το Λίντο και την συνέχεια της χρονιάς για την Γαρίπα

Η Γαρίπα “κοίταξε” στα μάτια το Λίντο στο παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της στην επανάληψη με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την μείωση του σκορ σε 3-2 αλλά χωρίς να κάνει το βήμα προς την πρόκριση.

Στο Primesport.gr μίλησε ο προπονητής, Δημήτρης Λουλουδάκης, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι μία οικογένεια και πλέον επικεντρώνεται στον μοναδικό στόχο που είχε από την αρχή της σεζόν, το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού της Γαρίπας:

“Όσοι ήταν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες!

Το Λίντο είχε τον έλεγχο κατά διαστήματα χωρίς όμως να μας δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις!

Δεχτήκαμε δύο αστεία γκολ που μας έριξαν το ηθικό με αποτέλεσμα να δεχτούμε και ένα τρίτο και να πάμε στο ημίχρονο με το 3-1!

Στην επανάληψη πιστέψαμε στους εαυτούς μας για κάτι παραπάνω και με τις αλλαγές που κάναμε ανεβήκαμε και χάσαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι και να έχουμε ελπίδες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε!

Φέτος έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδα και οικογένεια απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχουμε υγεία και εντός και εκτός γηπέδου και συνεχίζουμε πλέον στο μοναδικό στόχο μας που ήταν η καλή πορεία στο πρωτάθλημα!”