Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λύγισε στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκε από την Καλλιθέα ο Ηρόδοτος (1-2)

Την ήττα με 1-2 γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι ο Ηρόδοτος στην Αλικαρνασσό από την Καλλιθέα σε ματς για την 6η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

H ομάδα του Ηλία Φυντάνη αν και κόντρα στη ροή του ματς κατάφερε να προηγηθεί στο 45΄με τον Έλιο Τζούνιορ, στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ με την Καλλιθέα να ισοφαρίζει αρχικά στο 51΄με αυτογκολ του Σαρρή στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μετά από γέμισμα του Σαντάνα και να παίρνει εν τέλει τη νίκη στο 61΄όταν ο Λουκίνας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαντάνα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

O Ηρόδοτος πάντως θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς αν το σουτ του Βρεττού είχε καλύτερη κατάληξη και δεν κόντραρε η μπάλα.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Κρόστα, Μακρυδάκης, Γρηγορόπουλος (64′ Κριεζίου), Σαρρής, Κυριακίδης, Σουρνάκης (84′ Φράγκος), Μάσαδο, Έλιο Ζούνιορ, Βρεττός, Γκίνη (74′ Πλιάτσικας), Χαλκιαδάκης.

Athens Kallithea (Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας, Σαντάνα (81′ Τσιντώνης), Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Χατζηδίμπας, Ντεμέτριους (65′ Μουνιέ).