Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λ. Σένκα: «Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς»

Όλα είναι έτοιμα για το Κρητικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και Επισκοπή. 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην 8η θέση, με 15 βαθμούς και η καθεμία για τους δικούς της λόγους, επιζητά τη νίκη. 

Ο παίκτης του Αγίου Νικολάου, Λεονάρντο Σένκα, μίλησε στο PrimeSport για το παιχνίδι, εκφράζοντας την αισιοδοξία του: 

«Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα περιμένουμε να είναι ένα ντέρμπι!

Εμείς από την μεριάς παίζουμε στην έδρα μας και σίγουρα θέλουμε να το κερδίσουμε τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους, οπότε θα παλέψουμε για να φτάσουμε στους 3 βαθμούς της νίκης και θεωρώ αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα τους κατακτήσουμε!»

«ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ»

Ο ικανός ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά την κατηγορία και χαρακτήρισε τον 4ο όμιλο, τον πιο δύσκολο:

«Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος της Γ’ Εθνικής και ένας από τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια με πολύ καλές και ιστορικές ομάδες.

Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός χωρίς εύκολο παιχνίδι και όλα τα ματς κρύβουν κινδύνους αφού το βλέπουμε κάθε Κυριακή με αποτελέσματα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει!

Σίγουρα ο Πανιώνιος δείχνει μέχρι στιγμής ένα προβάδισμα στον τίτλο αλλά θεωρώ ότι θα παιχτούν όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική σε όλες τις θέσεις…»