Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λ. Τιτομιχελάκης: “H δουλειά που γίνεται απέδωσε καρπούς”

Το τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν και το «διπλό» με 0-1 στο Ασήμι έφερε πολλά χαμόγελα στους Νέους Αλμυρού, με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να μοιράζει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του:
«Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε για τους Νέους Αλμυρού με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια αρκετή καλή ομάδα, όπως είναι το Ασήμι, το οποίο στην έδρα του γίνεται ακόμα καλύτερο. Πέρα από το αποτέλεσμα για εμάς ήταν πολύ σημαντικό και σπουδαίο ότι χρησιμοποιήθηκαν παιδιά από την δεύτερη ομάδα των Νέων Αλμυρού, όπως επίσης ότι τα παιδιά ήταν ανταγωνιστικά για ακόμη ένα φετινό ματς.
Για εμάς, είναι πολύ μεγάλο κέρδος η διαδικασία των παιχνιδιών σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα στον 3ο γύρο τα παιδιά έδειξαν ότι η καθημερινή δουλειά που γίνεται στο γήπεδο και τις προπονήσεις από την αρχή της χρονιάς, αποδίδει καρπούς.
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στα παιδιά των Νέων Αλμυρού για την αγωνιστικότητα, τη συγκέντρωση και το πάθος τους σε ακόμη ένα παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός των Νέων Αλμυρού Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.