Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέσα στο πλοίο για το Άγιο Όρος φορτηγό κύλησε και σκότωσε 57χρονο ναυτικό

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Χαλκιδική, όταν ένας 57χρονος ναυτικός βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 57χρονος μηχανικός Α’ χτυπήθηκε από φορτηγό που βρισκόταν μέσα στο πλοίο. Το περιστατικό συνέβη καθώς ο οδηγός του φορτηγού, Ρουμάνος υπήκοος, φέρεται να μην είχε ασφαλίσει το όχημα με το χειρόφρενο.

Το φορτηγό μετακινήθηκε την ώρα που ο πλοίαρχος εκτελούσε χειρισμούς για τον απόπλου του πλοίου «Παναγία η Εγγυήτρια» από την Ουρανούπολη. Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας στα τοιχώματα του πλοίου και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μετά το περιστατικό, ο 57χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει προανάκριση για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Ο καπετάνιος του πλοίου και ο οδηγός του φορτηγού έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.