Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήλον της έριδος οι «ελεύθεροι» παίκτες των αποκλεισμένων ομάδων

Με την οριστική αποχώρηση των ομάδων που δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο, ν’ αναμένεται από βδομάδα σε βδομάδα, πολλά θα είναι τα σωματεία, τόσο από την Β’ ΕΠΣΗ όσο και από τις Α1 ΕΠΣΗ και Α2, που θα επιδιώξουν να ενισχυθούν μεταγραφικά με τους παίκτες που θα λάβουν την ελευθέρα τους την περίοδο του Ιανουαρίου.

Κουνάβοι, Πήγασος, ΟΦΑ και Θέρισσος (Νέοι Ηροδότου, Νέοι Μοιρών και Νέοι Μινωικής, θα αγωνιστούν στην Youth League) είναι οι ομάδες που δεν κατάφεραν έγκαιρα να ενταχθούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και παρά την θέληση τους, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

Όσες προσπάθειες κι αν έχουν κάνει, έχουν βρει… τοίχο, με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να έχουν χάσει την ελπίδα τους. Φυσικά εκτός από τις ομάδες, ανενεργοί παραμένουν και οι ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι μπορεί να προπονούνται ωστόσο όπως γίνεται κατανοητό, η προπόνηση από μόνη της δεν φτάνει.

Η κατάσταση παραμένει αδιάλλακτη, κάτι το οποίο σημαίνει πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική αποχώρηση των ομάδων από τα πρωταθλήματα.

Το γεγονός αυτό θα ωφελήσει τις ομάδες που ανήκουν στο Μητρώο, οι οποίες θα κινηθούν για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Πριν λίγες ημέρες είδαμε να συμβαίνει κάτι παρόμοιο, με περίπτωση προπονητή, όπου ο Βασίλης Μιχελουδάκης αποχώρησε από τους Κουνάβους για να αναλάβει τον πάγκο του Γιούχτα 2010.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ομάδες από την Α2 ΕΠΣΗ και Β ΕΠΣΗ έχουν κάνει ήδη κρούση στους παίκτες που θα κυκλοφορούν ελεύθεροι το επόμενο διάστημα, ενώ από την συζήτηση δεν μένει έξω και η Α1 ΕΠΣΗ, με τα σωματεία να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να δηλώνουν έτοιμα για να αρπάξουν την… ευκαιρία που τους δίνεται.