Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία ακόμη νίκη για τον Ανθεστίωνα – Εντός έδρας τρίποντο με “τριάρα” στον Κεραυνό

Κέρδισε και παρέμεινε κοντά στις δύο πρώτες θέσεις ο Ανθεστίωνας

Την 5η του νίκη σε έξι παιχνίδια πανηγύρισε ο Ανθεστίωνας επικρατώντας με σκορ 3-1 του Κεραυνού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Σεραφειμίδης με δύο τέρματα (33′, 55′) και Μπερνίκου (69′), ενώ για τον Κεραυνό μείωσε στο τελικό 3-1 ο Γωνιανάκης στο 90′ με πέναλτι.

Ο Ανθεστίωνας σκόραρε πρώτος με τον Σεραφειμίδη με πλασέ στην απέναντι γωνία στο 33′ και έτσι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με το σκορ στο 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και έφτασαν στο δεύτερο τέρμα από το κοντινό πλασέ του Μπερνίκου μετά από δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Μακρογιαννάκη, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Σαριδάκη.

Στο 69′ ο Σεραφειμίδης έκανε το 3-0 με ένα ακόμη όμορφο τελείωμα, ενώ το τελικό 3-1 έγινε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γωνιανάκη στο 90′ και

Έτσι ο Ανθεστίωνας συνέχισε στις επιτυχίες παρά την αξιότιμη προσπάθεια των παικτών του Κεραυνού, που πάλεψαν το παιχνίδι και παρουσίασαν μία πολύ καλή εικόνα παρ’ ότι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση.

Συνθέσεις:

Ανθεστίωνας: Κασσωτάκης, Μακρογιαννάκης (65′ Μελαδάκης), Δαγκωνάκης (60′ Χρηστάκης), Σεριδάκης, Χότζα, Πλαϊτάκης, Κουρίνος (75′ Παχάκης), Στρατάκης (60′ Τρουλάκης), Μπερνίκου (65′ Λυδάκης), Σεραφειμίδης, Κεφάκης

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Ανδρουλάκης, Χρονάκης (60′ Κουμάκης), Λέλεκας, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντακόπουλος (50′ λ.τρ. Χατζηνικολάκης), Κυπραίος (60′ Κιτσίκου), Τσαγκαράκης, Κεραλάκης (60′ Παπαδάκης), Γωνιανάκης, Καλλέργης (60′ Ξημεράκης)