Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία ακόμη σημαντική νίκη για το Ασήμι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Νέα μεγάλη νίκη για το Ασήμι

Σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο το Ασήμι έφτασε στην σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στην Αγία Βαρβάρα που το διατήρησε στο +7 από την δεύτερη θέση και τα Δειλινά.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το πρώτο τους τέρμα με τον Μήτρου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χατζάκη, ενώ η Αγία Βαρβάρα απείλησε με την σειρά της με τον Αντωνακούδη σε δύο περιπτώσεις και τους Χατζηγεωργίου και Καλομοίρη σε ακόμη δύο χωρίς όμως να αλλάξει κάτι με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Πρίφτη, που στάθηκε τυχερός σε εκείνη την φάση καθώς μετά το πλασέ του η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα παρά την απόκρουση του τερματοφύλακα.

Μετά και το 2-0 δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φτάνουν σε ακόμη ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Συνθέσεις:

Ασήμι: Δαμιανάκης, Σαριδάκης, Αντωνάκης, Μήτρου, Φωτάκης, Χατζηπαυλίδης (87′ Μηναδάκης), Μακράκης (65′ Μπέρκης), Χασουράκης, Ρεμούνδος (87′ Αβανίδης), Χατζάκης (70′ Φουντουλάκης), Πρίφτη

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Δουκιαντζάκης, Λιδοργινάκης (60′ Σόρρα), Χατζηγεωργίου, Μαρής (46′ λ.τρ. Ανδρικάκης), Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Σαμωνάκης (68′ Γαρεφαλάκης), Αντωνακούδης, Καλομοίρης, Αποδουλιανάκης