Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία μεταγραφή λίρα εκατό για τον Γιούχτα

Από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις με την φανέλα του Γιούχτα, ο Ρενάτο Γκίνη έχει αποδείξει για ποιο λόγο η ομάδα των Αρχανών, έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να τον αποκτήσει.

Ο 22χρονος τα κάνει όλα εντός γηπέδου και έχει καταφέρει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή του Γιούχτα.

Μπορεί ο Ρενάτο Γκίνη να έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές με την φανέλα του Γιούχτα, ωστόσο η προσφορά του είναι τεράστια.

Συνδυάζοντας δύναμη, ταχύτητα και τεχνική ο ταλαντούχος επιθετικός, ήρθε να δώσει αυτό που έλειπε από την επίθεση του Γιούχτα και μαζί με τον Μανώλη Ροβίθη να δημιουργήσει μία δυάδα… τρόμου για τις αντίπαλες άμυνες.

Στους τρεις αγώνες που έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Σουργιά, ο Ρενάτο Γκίνη μετρά ένα γκολ που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο χθεσινό (15/3) ντέρμπι, μία ασίστ στον Δασκαλάκη για την ισοφάριση κόντρα στον Φωστήρα, αλλά και δύο κερδισμένα πέναλτι απέναντι σε ΑΟΤ και Αλμυρό.

Ο Γκίνη έχει το απρόβλεπτο και επιτίθεται κατά μέτωπο, κάτι που στη σήμερον ημέρα δεν μπορείς να βρεις πολλά παραδείγματα, όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που ανήκε μέχρι πρότινος, φορώντας την φανέλα του Ηροδότου.