Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαέστρος… 20 ετών στο κέντρο της Μινωικής!

Ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος αποτελεί έναν από τους αναντικατάστατους παίκτες της Μινωικής και όχι άδικα, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της «Μπάρτσα».

Ο 20χρόνος μέσος, ήρθε πριν από δύο χρόνια στο Ηράκλειο για σπουδές και έκτοτε έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την αγωνιστική του παρουσία στο κέντρο της Μινωικής, έχοντας πάρει την φανέλα του βασικού στο… σπίτι, έχοντας κερδίσει στο απόλυτο την εμπιστοσύνη των προπονητών του.

Τα πεπραγμένα του στον αγωνιστικό χώρο μιλάνε από μόνα τους, καθώς δεν έχει βγει ούτε λεπτό αλλαγή στα φετινά παιχνίδια της Μινωικής, ενώ είναι καθοριστικός και στις δύο νίκες που πέτυχε η Μινωική τις περασμένες δύο αγωνιστικές. Εκείνος ήταν που με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έδωσε πάσα «πάρε – βάλε» στον Δημήτρη Ανδρεαδάκη για το 2-1 απέναντι στον Εργοτέλη προ μίας εβδομάδας, ενώ από δικό του κόρνερ άνοιξε και ο δρόμος της νίκης το προηγούμενο Σάββατο στο Ατσαλένιο.

Ένα σημαντικότατο γρανάζι διαθέτει στα χέρια του ο Μπάμπης Ντάγκινης, που έχει την ευχέρεια και να σκοράρει καθώς πατάει πολύ συχνά περιοχή και γίνεται απειλητικός, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ (2 την περασμένη σεζόν).

Αν συνεχίσει έτσι, είναι βέβαιο ότι ο χαρισματικός μέσος θα αποτελέσει «μήλον της έριδος» για ομάδες ανώτερης κατηγορίας, καθώς έχει όλο το μέλλον μπροστά του…