Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαρκάκης: “Ο ΑΟΑΝ είναι οικογένεια για εμένα”

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μαρκάκη για την ομάδα του Αγίου Νικολάου

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ μιλούν για το σωματείο και τη σχέση τους με αυτό!

Ο Ντίνος Μαρκάκης ήταν ο δεύτερος παίκτης που έκλεισε θέση στο «κυανόλευκο» ρόστερ για τη σεζόν 2023/2024 κάτι για το οποίο ανέφερε τα ακόλουθα:

“Ο AOAN για εμένα είναι μια οικογένεια. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση να παραμείνω.

Τα κίνητρα είναι μεγάλα και ατομικά και ομαδικά και όσο δουλεύουμε σαν οικογένεια για να μεγαλώσουμε τον ΑΟΑΝ, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να φύγω από την ομάδα που μου έχει προσφέρει τόσες όμορφες στιγμές.

Βρίσκομαι στον ΑΟΑΝ πάνω από δέκα χρόνια, οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτό, πως είναι το δεύτερο μου σπίτι. Τα συναισθήματα που έχω βιώσει είναι παρά πολλά. Οι στιγμές τρομερές.

Είμαι πολύ τυχερός που είμαι σε ένα υγιές σωματείο όπως ο ΑΟΑΝ και μπορώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο.

 Οι εντυπώσεις μου από το σωματείο είναι θετικές, γιατί στις δύσκολες στιγμές που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο από οργανωτικά και οικονομικά θέματα τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει και έχει γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη στη Γ’ εθνική. Τα άτομα που βρίσκονται στη διοίκηση, κατάφεραν και έκαναν ξανά τον ΑΟΑΝ γνωστό και βγάζουν προς τα έξω υγεία και μια συνέπεια που είναι δύσκολο στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Το θετικό είναι ότι τους αρέσει η εξέλιξη και κάθε χρόνο προσπαθούν να βελτιώσουν τα όποια λάθη και να μεγαλώσουν τον ΑΟΑΝ.

Ο ΑΟΑΝ μπορεί να καταφέρει παρά πολλά πράγματα ακόμα. Έχουμε φυσικό χλοοτάπητα, κάτι που είναι παρά πολύ καλό και το βλέπεις σε λίγες ομάδες στην Ελλάδα αυτό.

Έχουμε τη στήριξη του κόσμου που ειδικά φέτος ήταν απίστευτη, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα ειδικά, ήταν δίπλα μας.

Την ερχόμενη σεζόν μακάρι να είναι ακόμα περισσότεροι δίπλα μας, γιατί το έχουμε ανάγκη. Με αυτούς νιώθουμε πιο δυνατοί. Η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και προσπαθεί να τη βελτιώνει καθημερινά.

Είναι νέοι άνθρωποι, με όραμα και αυτό είναι θετικό για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Καθώς δεν κοιτάζουν μόνο τη μεγάλη ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες.

Άλλωστε έχουμε πολύ ανάγκη από νέα παιδιά για να συνεχίσουν τη προσπάθεια στη μεγάλη ομάδα τα επόμενα χρόνια και να μεγαλώσουν τον ΑΟΑΝ και νομίζω τα κίνητρα είναι πολλά.

Με όλα αυτά που προανέφερα, με τον κόσμο, τη διοίκηση, το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις που έχει ο ΑΟΑΝ, τα επόμενα χρόνια ενδεχομένως να είναι μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει μια άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία και να καθιερωθεί.

Όλα αυτά θέλουν δουλειά υπομονή και επιμονή. Αν παραμείνουμε οικογένεια και θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί, για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Γιατί το αξίζει ο κάθε αοανίτης.”