Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μακράκης προς Γ.Γ.Α. και ΕΠΟ: «Λύστε τα μόνοι σας… αν χρειαστεί πιαστείτε στα χέρια αλλά αφήστε μας να παίξουμε μπάλα»

Ο πρόεδρος του Πήγασου Χαράλαμπος Μακράκης με δήλωση του στο Primesport.gr εξέφρασε για ακόμα μία φορά την αγανάκτηση του για το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση με τα αποκλεισμένα σωματεία από το μητρώο, ζητώντας από την ΕΠΟ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να βρουν άμεσα την λύση για να παίξουν επιτέλους ποδόσφαιρο!

Μάλιστα χαρακτηριστικά στην δήλωση του τονίζει ότι από ένα καπρίτσιο κρατάνε «όμηρους» δεκάδες σωματεία, εκατοντάδες παράγοντες και χιλιάδες αθλητές, υπογραμμίζοντας πως πρέπει τα μεταξύ τους θέματα ΕΠΟ και Γ.Γ.Α. να τα λύσουν και αν χρειαστεί να «πιαστούν» στα χέρια αρκεί να τους αφήσουν να παίξουν μπάλα!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χαράλαμπου Μακράκη στο Primesport.gr:

«Βλέπω δύο τύπους να προσπαθούν ο ένας να αποδείξει στον άλλο ποιος είναι πιο ισχυρός και τρελαίνομαι με την ιδέα. Δυο άνθρωποι που εμείς εκλέξαμε με την ψήφο μας, να εκπροσωπήσουν εμάς στην βουλή, να κρατάνε λοιπόν σε ομηρία δεκάδες σωματεία, εκατοντάδες παράγοντες και χιλιάδες αθλητές έτσι για ένα καπρίτσιο. Κανένα από εμάς κύριε υπουργέ και κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ δεν απασχολεί το θέμα, ποια υπηρεσία ή ποιος φορέας θα δίνει τα διπλώματα της UEFA C. Λύστε τα μόνοι σας αν χρειαστεί πιαστείτε και στα χέρια αλλά αφήστε μας να παίξουμε μπάλα. Προκαλώ την ΕΠΣΗ να ορίσει τα παιχνίδια κανονικά και ας μη συμμετέχουμε, ας διαλύσουν τα σωματεία. Εξάλλου λίγο τους απασχολεί. Είμαι σίγουρος, διάβαζα πριν πάνω από 400.000 παιδιά που έχουν τελειώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση έχουν φύγει από την χώρα… για 100 ψωρο-σωματεία θα ασχοληθεί η Γ.Γ.Α.; Και κλείνω με αυτό που άρχισα, με την ψήφο μας εκλέγεται»