Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μακράκης: “Υπουργέ αν νιώσατε ότι απειλείστε πολιτικά από την ομάδα του χωριού μου τότε τι να πω λυπάμαι”

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του προέδρου του Πήγασου

Ο Πήγασος από ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα καθώς οι πιθανότητες μειώθηκαν αισθητά μετά από τις δηλώσεις του υπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Σχετικά με αυτές τις δηλώσεις τοποθετήθηκε σε δημόσια ανάρτηση του ο πρόεδρος του Πήγασου, Χαράλαμπος Μακράκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ευχαριστεί τον υπουργό που τον απάλλαξε από τα καθήκοντα του τόσο εύκολα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του προέδρου του Πήγασου, Χαράλαμπου Μακράκη:

“Υπουργέ μου είμαι 12 χρόνια πρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο Πήγασος. Ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα σε κάποιον να ασχοληθεί με τα πολιτικά μου φρονήματα. Τώρα αν εσείς νιώσατε ότι απειλείστε πολιτικά και μάλιστα το είπατε δημόσια σε ραδιοφωνικό σταθμό από μία ομάδα που το χωριό μου δεν έχει παραπάνω από 300 κατοίκους επειδή εγώ σαν πρόεδρος είπα ότι εμείς σας εκλέγουμε, τότε τι να πω λυπάμαι που εγώ η προεδράρα του Πήγασου από την Έμπαρο( και όχι από τον Πειραιά ή τη Θεσσαλονίκη) απείλησα τον υπουργό αθλητισμού την ώρα που σε ένα ολόκληρο νομό δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα. Επίσης μιλήσατε για μαύρο χρήμα πιστεύω πάλι ότι δεν εννοούσατε εμάς γιατί εμείς χρειαστήκαμε 4.000 ευρώ εκ των οποίων το ένα μας έδωσε ο δήμαρχος Βιάννου ο κύριος Σταυρακάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό ένα χιλιάρικο μαζέψαμε από κηδείες και δύο χιλιάρικα έβαλε η διοίκηση της ομάδας. Για τις στολές και φόρμες της ομάδας δε χρειάστηκαν 1.600 δραχμές τα οποία κόπηκαν τιμολόγιο στο χορηγό κατευθείαν από το κατάστημα δεν ήρθαν καν στο ταμείο της ομάδας. Υπουργέ μου πότε δε πήραμε χρήμα από τη γενική γραμματεία αθλητισμού εμείς ούτε ένα ευρώ, Αυτό που θέλαμε από σας ήταν να παίξουμε μπάλα ! Προσωπικά σας ευχαριστώ όμως και πάλι που με απαλλάξετε τόσο εύκολα από τα καθήκοντά μου στο επανιδείν λοιπόν υπουργέ μας..”