Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μακριά από τον καλό τους εαυτό τα Χανιά γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό Β’!

Την ήττα με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό Β’ γνώρισε σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, η ομάδα των Χανίων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2

Tα Χανιά έμειναν μακριά από τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσής τους, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο ακόμα και έτσι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου.

Η ομάδα των Χανίων δέχθηκε ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου και μάλιστα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, τον Κονέ Κεϊτά, ο οποίος έκανε το 1-0 στο 13′ και το 2-0 στο 49′, ενώ στο 69′ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Σαπουντζή.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα

13′ Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Κεϊτά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βουρσάι και με πλασέ έκανε το 1-0.
34′ Σημαντική ευκαιρία για τα Χανιά με τον Μάναλη ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Παπαδούδη, αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει.
35′ Μακρινό και ευθύβολο σουτ από τον Νίκολιτς, μπλοκάρει ο Παπαδούδης
49’ Γκολ οι γηπεδούχοι ξανά με τον Κεϊτά ο οποίος με ατομική ενέργεια πέρασε και Καλογεράκη και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0
58’ Απειλεί ο Μάναλης με πλασέ και έπειτα από ατομική ενέργεια από τα αριστερά, αλλά Παπαδούδης είναι σε ετοιμότητα
69′ Γκολ για τον Ολυμπιακό Β’ με τον Σαπουντζή ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Καλογεράκη και με πλασέ έκανε το 3-0

Ολυμπιακός Β (Αριελ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Φαντιγκά (25′ Σαπουντζής), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (78′ Μαυρουδής), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεϊτά (60′ Κεραμίδας), Αργυρίου (78′ Παπακανέλλος)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σιλά, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Λεμονής, Τσέλιος (46′ Τσορνομάζ), Ντίας, Κόλα (46’ Ελευθεριάδης), Μιούλερ, Μάναλης (73′ Μπουρσέλης)

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Μαυρουδής (Ηρακλείου)