Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαματζάκης: “Στους ανθρώπους που αποφασίζουν πότε είναι σημαντικό να αναβάλουν ένα αγώνα τοπικού τους λέω…”

Η ανάρτηση Μαματζάκη για το συμφάν με τα παιδιά από τα Μάλια αλλά και την αναβολή που ζήτησε και δεν πήρε ο ΠΑΝΟΜ

Ο προπονητής της ομάδας των Μαλίων, Σταμάτης Μαματζάκης με ανάρτηση του μίλησε για αυτούς που αποφασίζουν το πότε είναι σημαντικό να αναβάλουν ένα παιχνίδι του τοπικού αλλά και θέλησε να εκφράσει τα περαστικά του στα τρία παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Σήμερα πραγματικά είναι μία θλιβερή μέρα για τα Μάλια αλλά και για όλους εμάς, πού είμαστε σε αυτήν τη κοινωνία…

Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα περαστικά μου για τα τρία παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο της Αθήνας και εύχομαι να ξεπεράσουν τον κίνδυνο και να γυρίσουν στης οικογένειες τους.

Όσο για τους ανθρώπους που αποφασίζουν το ποτέ είναι σημαντικό να αναβάλουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα σε τοπικό επίπεδο και πότε όχι… τους λέω ότι προέχει πρώτα απ’ όλα η υγεία των ανθρώπων και δεν είναι μόνο η σωματική υγεία… αλλά και η ψυχική υγεία των ανθρώπων που πραγματικά πρέπει να γνωρίζουν αν και εφ’ όσον ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Παρόλα αυτά δεν είμαι εγώ αρμόδιος να τους κρίνω θα τους κρίνουν άλλοι.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Τυμπακίου αλλά και προσωπικά στον προπονητή αλλά και φίλο, τον Νίκο Σουτζη, που πραγματικά με το άκουσμα του συμβάντος ενδιαφέρθηκε και μου εξέφρασε την στεναχώρια του αλλά και την συμπαράσταση του λέγοντας μου ότι εννοείτε ότι προέχει η κατάσταση των παιδιών και μετά το ποδόσφαιρο και συμφώνησε για την αναβολή του ματς ανάμεσα μας.

Ήξερα για τον Νίκο ότι είναι ένας άνθρωπος με αρχές. και γι’ αυτό του εκφράζω το σεβασμό και από εμένα αλλά και από όλους τούς ανθρώπους του ΠΑΝΟΜ.

(Και τέλος να πω στα παιδιά εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν τον κίνδυνο και να γυρίσουν γρήγορα στους δικούς τους ανθρώπους που τούς περιμένουν)”