Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαμουλάκης: «Αξίζουν πολλά μπράβο στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Γαζίου»

Διαβάστε την δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Ηρακλείου Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία και αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης και επενδύσεων Χάρη Μαμουλάκη στο Primesport.gr για την επιτυχία του ΓΕΛ Γαζίου να κατακτήσει την 1η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

Με αφορμή τη νίκη του ΓΕΛ Γαζίου στη Νίκαια επί του Αριστοτέλειου Κολλεγίου και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν πολλά μπράβο στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Γαζίου για την επιτυχία της κατάκτησης του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Το ΓΕΛ Γαζίου είναι ένα σχολείο πρότυπο που μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους με τις διακρίσεις των μαθητών του σε διάφορους τομείς. Κάτι που αποδεικνύει ότι καθηγητές και παιδιά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν προϋποθέσεις επιτυχιών που αντέχουν στο χρόνο, γεγονός που είναι άξιο αναφοράς. Εύχομαι σε όλους όσοι συνέβαλλαν και σε αυτή την επιτυχία, υγεία και δύναμη για τη συνέχεια.».

Χάρης Μαμουλάκης

Βουλευτής Ηρακλείου | Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ​

Πολιτικός Μηχανικός BEng MSc