Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μανδάς «Θα μπούμε στην εξάδα του πρωταθλήματος – Νίκη με Κηφισιά» (Video)

Ο ΟΦΗ έχει στόχο την εξάδα» δήλωσε μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA και την εκπομπή “Match Time” με τη Χρύσα Ζερβού, ο πορτιέρο του ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς.

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Κηφισιά αλλά και στην αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τη Λαμία στο “Γεντί Κουλέ”.

«Ο ΟΦΗ δεν τα παρατάει»

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια, σχολίασε πως η ομάδα του, δεν τα παρατάει.

«Ο ΟΦΗ έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν τα παρατάει. Το δείξαμε και στο περισνό πρωτάθλημα, ότι θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπρούμε.»

«Δεν μας αξίζει η 11η θέση»

Ο Χρήστος Μανδάς υπογράμμισε πως δεν αξίζει στον ΟΦΗ η 11η θέση την οποία κατέχει μέχρι στιγμής:

«Ο ΟΦΗ θα καταφέρει να ανέβει βαθμολογικά γιατί σαν ομάδα που είμαστε αλλά και σαν παίκτες ο καθένας ξεχωριστά, δεν μας αξίζει η θέση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Πιστεύω γρήγορα θα βρεθούμε εκεί που μας αξίζει. Πιστεύω πολύ σε εμάς και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι.»

«Να κερδίσουμε τη Λαμία»

Επιτακτική ανάγκη είναι η νίκη για τον ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο 21χρονος τερματοφύλακας τονίζει πως μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

«Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είναι και στην έδρα μας, πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο, να νικήσουμε και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο, να μας δει να κερδίζουμε στο γήπεδό μας.»

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον κόσμο του συλλόγου, που στηρίζει τους παίκτες και τους δίνει κίνητρο.

«Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι ο κόσμος μας είναι δίπλα μας και μας στηρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Ελπίζουμε να του δώσουμε αυτό που θέλει να δει.»

«Θα φτάσουμε στην 6αδα»

Όσον αφορά το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ φέτος, ο Χρήστος Μανδάς σημειώνει με αισιοδοξία, πως η ομάδα του θα μπορέσει να μπει στην εξάδα του πρωταθλήματος.

«Μπορεί η θέση να φαίνεται χαμηλή και η βαθμολογική μας συγκομιδή λίγη, όμως με τη δουλειά που έχουμε κάνει τόσο καιρό και με την πίστη που έχουμε σαν ομάδα, θα μας βγει και θα φτάσουμε στην 6αδα που είναι βασικός στόχος μας. Έχουμε και το κύπελλο που θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.»

«Θέλουμε να κερδίσουμε»

Την Πέμπτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ομάδα της Κηφισιάς εκτός έδρας με φόντο το εισιτήριο στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ίδιος εκφράζει την πεποίθηση πως δεν θα υπάρξει χαλαρότητα.

«Στόχος μας να μην υπάρξει καμία χαλαρότητα λόγω της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η Κηφισιά. Ο κάθε αντίπαλος, όποιος κι αν είναι, τον κοιτάμε με τον ίδιο τρόπο. Το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίσουμε.»

«Να ετοιμαστούμε για το β’ γύρο…»

Πρωτόγνωρη χαρακτήρισε τη διακοπή που θα υπάρξει στα πρωταθλήματα λόγω του Μουντιάλ όμως θεωρεί πως θα είναι καλό για τον ΟΦΗ προκειμένου να εμφανιστεί πιο έτοιμος στο β’ γύρο.

«Είναι πρωτόγνωρο και για μας, το να υπάρξει αυτή η τόσο μεγάλη διακοπή. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν μείνει μέχρι τότε, έτσι ώστε να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε και όταν έρθει η διακοπή να ετοιμαστουμε κατάλληλα με τον προπονητή μας για τον β’ γύρο, εκεί που πιστεύω θα κριθούν όλα.»