Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μανδουράρης: «Διψούσαμε για την πρόκριση – Με αγκάλιασαν από την αρχή στην Ανάληψη»

Στο Primesport.gr μίλησε ο πρωταγωνιστής του αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΗ κόντρα στο Άλογο Μαλεβιζίου, Μανώλης Μανδουράρης, ο οποίος πέτυχε τα δυο γκολ στο τέλος δίνοντας την πρόκριση στην Ανάληψη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στο Άλογο τονίζοντας ότι η ομάδα του διψούσε για την πρόκριση ενώ μίλησε και για την μεταγραφή του στην ομάδα της Ανάληψης, υπογραμμίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασαν οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr:

Για τον αγώνα Κυπέλλου με το Άλογο Μαλεβιζίου και την πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Μαλεβιζίου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι γιατί διψούσαμε για την πρόκριση. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Αλόγου Μαλεβιζίου»

Για την ομάδα της Ανάληψης και τον στόχο της ανόδου:

«Με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Ανάληψης και ο προπονητής Γιάννης Κουλούρας ο οποίος με γνωρίζει και τον γνωρίζω προσωπικά. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι η ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα. Έχει εξαιρετικά καλούς παίκτες. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα λοιπόν στην Ανάληψη για να βοηθήσω στο μέγιστο που μπορώ έτσι ώστε να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο και την άνοδο καθώς της αξίζει»