Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μασέλης: «Μόνο σεβασμό έχω για τον ΠΑΟΚ – Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας»

Στο Primesport.gr μίλησε ένας εκ των εμπειρότερων παικτών του Ασημίου, ο Στέφανος Μασέλης ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. 

Ένα από τα πρόσωπα του αυριανού ημιτελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ασήμι στο γήπεδο του Ζαρού είναι ο Στέφανος Μασέλης ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας του Κρουσώνα.

Ο ικανός δεξιός μπακ-χαφ της ομάδας της Μεσαράς. ζήτησε την στήριξη του κόσμου του Ασημίου στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο δήλωσε πως μόνο σεβασμό μπορεί να έχει σε έναν σύλλογο με τον οποίο έχει μία άνοδο και καλές χρονιές στην Γ’ Εθνική, τονίζοντας πως θα εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτήν γιορτή σε ένα final 4 όπου η κάθε ομάδα του Ηρακλείου που δεν έχει περάσει θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση μας. Συγχαρητήρια για τις υπόλοιπες 3 ομάδες που έχουν περάσει και εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες με καλό ποδόσφαιρο ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος .όσο αφορά την ομάδα σίγουρα είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα εξαντλήσουμε οποίες πιθανότητες έχουμε για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό αλλά κάθε άλλο παρά εύκολο δεν θα είναι το έργο μας γιατί παίζουμε με μια ομάδα που πήγαινε για πρωτάθλημα παραπάνω κατηγορίας και με την οποία έχω ζήσει μια άνοδο και καλές χρονιές στην Γ’ Εθνική. Μπορώ να έχω μόνο σεβασμό για αυτήν την ομάδα. εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και φυσικά μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια και ας περάσει ο καλύτερος. Εννοείται ότι εμείς θέλουμε και ζητάμε την στήριξη του κόσμου μας!»