Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα και μοιρασιά για Νέους Αλμυρού και Ασήμι στο Γάζι

Σε ένα εξαιρετικό ματς από πλευράς θεάματος και κοντράστ συναισθημάτων, Νέοι Αλμυρού και Ασήμι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Γάζι για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι Νέοι Αλμυρού προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα του Τζαγκαράκη, όμως το Ασήμι είχε την απάντηση και με τον Μακράκη να σκοράρει δύο τέρματα ισοφάρισε πριν το τέλος του πρώτου μέρους και την επανάληψη να μην επιφυλάσσει κάποιο τέρμα παρά τις πολλές και σημαντικές φάσεις που δημιουργήθηκαν.

Εξαιρετικό ξεκίνημα από τους Νέους Αλμυρού, που κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να πάρουν προβάδισμα και μάλιστα διπλό με τον Τζαγκαράκη να σκοράρει στο 19′ και το 21′.

Στη συνέχεια το Ασήμι με όπλο την εμπειρία του κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με τον Μακράκη να μειώνει σε 2-1 στο 28′ ενώ ο ίδιος παίκτης έφερε σε ισορροπία το ματς στο 39′.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτο με φάσεις ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σημειώσει τρίτο γκολ.

Στο 50′ ο Κανάκης απείλησε με κεφαλιά του Επιτροπάκη, ενώ ο Κασμερίδης είχε απάντηση στο σουτ του Τζαγκαράκη. Στο 63′ το Ασήμι απάντησε στις ευκαιρίες των Νέων, με τον Στεφανάκη να κάνει την κοντινή προβολή, όμως η μπάλα πέρασε εκτός των τεσσάρων γραμμών.

72′ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς, με τον Μπέρκη να εκτελεί το φάουλ και τους αμυντικούς του Νέων Αλμυρού, να διώχνουν άτσαλα, όμως για καλή τους τύχη η μπάλα δεν είχε κατεύθυνση προς το τέρμα.

Στο 81′ ο Κασμερίδης έδειξε την κλάση του αποκρούοντας το τετ α τετ του Μποανγκά. ενώ ο Αρβανίτης στην τελευταία φάση του αγώνα στο 96ο λεπτό δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα

 

Νέοι Αλμυρού (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Βασιλάκης, Θεοδοσίου, Στρατάκης (78′ Φιτσοδασκαλάκης), Κοκολογιαννάκης, Περγαντής, Ρεμιδιανάκης, Τσαβολάκης (46′ Αρβανίτης), Κανάκης, Μποάνγκα, Τζαγκαράκης, Επιτροπάκης (90+4′ Κολιοραδάκης)

Ασήμι (Γιώργος Ποντίκαλης): Κασμερίδης, Γιαννουλάκης, Αβανίδης, Ξαγοραράκης, Σφακιανάκης (86′ Μηναδάκης), Χατζηπαυλίδης, Μασέλης, Αντωνάκης, Στεφανάκης (76′ Οικονομάκης), Μακράκης, Μπέρκης