Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα και σπουδαία νίκη για την Γαρίπα με ανατροπή!

Μεγάλη νίκη για την Γαρίπα

Φοβερό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε Γαρίπα και Αγία Βαρβάρα με τους γηπεδούχους να βρίσκονται κάποια στιγμή ακόμη και στο 1-3 κατά τους αλλά να καταφέρνουν να επιστρέφουν στο ματς και να παίρνουν μία μεγάλη νίκη με σκορ 4-3!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αγία Βαρβάρα είχε και χαμένο πέναλτι στο 3-3!

Η Αγία Βαρβάρα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Καλομοίρη.

Στο 29′ ο Βασιλάκης με πλασέ έκανε το 1-1 για την Γαρίπα.

Το 1-2 της Αγίας Βαρβάρας σημείωσε ο Αποδουλιανάκης στο 45′ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2.

Στην επανάληψη ο Καλομοίρης βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στο παιχνίδι στο 55′ και έκανε το 1-3, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έκαναν το 2-3 άμεσα στο 57′ με τον Χαλκιαδάκη!

Σαν να μην έφτανε αυτό η Γαρίπα έφτασε και στην ισοφάριση στο 65′ με τον Βασιλάκη!

Δέκα λεπτά αργότερα η Αγία Βαρβάρα είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Γιαλιτάκης αστόχησε από την άσπρη βούλα!

Και έτσι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την δική τους στιγμή ήρθε ο Σεραφειμίδης στο 85′ και έβαλε μπροστά την Γαρίπα κάνοντας το 4-3!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 4-3 να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Γαρίπα: Κασαπάκης, Χαλκιαδάκης, Μπλεμένος, Καραλής, Μαθιουδάκης, Παπαδάκης, Κασαπάκης, Σεραφειμίδης, Βασιλάκης, Καστρινάκης, Πρίφτη

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Λιδοργινάκης, Χατζηγεωργίου, Ανδρικάκης, Μαρής, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Αντωνακούδης, Στυλιανός, Καλομοίρης, Αποδουλιανάκης