Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα με 10 γκολ και νικητή τον ΑΣΑΒ στο Μαρτινέγκο!

Απίστευτο ματς στο Μαρτινέγκο, με τον ΑΣΑΒ να επικρατεί με 3-7  των Καναρίων για την 17η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ (2ος Όμιλος).

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, η Αγία Βαρβάρα με πρωταγωνιστή τον Χεκουράν Σόρρα που πέτυχε καρέ τερμάτων, έφυγε νίκητρια από την έδρα των Καναριών με σκορ 3-7 για την 17η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη προηγήθηκε με πλασέ του Σόρρα, μόλις στο 12′ με τους γηπεδούχους ωστόσο να καταφέρνουν να απαντήσουν άμεσα με γκολ του Μαυρογιάννη στο 14′.

Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα στο Μαρτινέγκο, ο Γιαλιτάκης ανέκτησε το προβάδισμα για τον ΑΣΑΒ κάνοντας το 1-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το σκορ αυτό ωστόσο άλλαξε άρδην με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σόρρα να γράφει το 1-3 πλασάροντας εύστοχα τον Τσεντελιέρο, ενώ στο 59′ ο νεαρός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε χατ-τρικ κάνοντας το 1-4 με εκτέλεση πέναλτι.

Στο 73′ ο Βγόντζας με εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-4, όμως η εκτελεστική δεινότητα του Σόρρα δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 78′ ήρθε ένα ακόμα γκολ για να πραγματοποιήσει καρέ τερμάτων.

Τα Κανάρια πάλεψαν στο ματς σε όλη τη διάρκεια του, μείωσαν εκ νέου σε 3-5 με τον Πασπαράκη, ωστόσο ο Λεωνίδας Αποδουλιανάκης με δύο προσωπικά γκολ στο 89′ και στο 90+3′ διαμόρφωσε το τελικό 3-7 στο Μαρτινέγκο.

Κανάρια (Αντώνης Φραγκάκης): Τσεντελιέρος, Κορνελάκης, Ντελής, Φθενάκης, Τοψής, Μαυρογιαννάκης, Ψαρολογάκης, Κουντούρης, Πασπαράκης, Βιδάκης, Βελλίνης

Αγ. Βαρβάρα (Γιώργος Φιολιτάκης): Μυλωνάκης, Δουκιαντζάκης, Σκαρβελάκης, Χατζηγεωργίου, Ανδρικάκης, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Σόρρα, Στυλιανός, Λιδοργινάκης, Αποδουλιανάκης